Penne Rigate alla Tiresia Denna sås är både matig och krispig
Ingredienser:
- 400 g Barilla Penne Rigate
- 400 g oxfilé, strimlad
- 25 g smör
- 2 krm salt
- 1 zucchini
- 100 g valnötter
- 3 dl grädde
- 2 tomater, delade i 2-3 centimeter stora bitar
Garnityr:
- 25 g valnötter
- 70 g parmesan, riven
Gör så här:
- Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar.
- Bryn smöret, stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter.
- Salta och sänk värmen.
- Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
- Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan.
- Stek tills zucchinin fått färg.
- Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter.
- Lägg i tomaterna i såsen, blanda ihop.
- Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter.
- Servera!
Receptbidrag:
- Barilla
Veckans pastarecept som lagas i tv4 förkväll Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter http://ow.ly/1xyLE #vegomiddag #svpt
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Veckans pastarecept som lagas i tv4 förkväll Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter http://ow.ly/1xyLE
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter