Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter


Penne Rigate alla Tiresia Denna sås är både matig och krispig


Ingredienser:

  • 400 g Barilla Penne Rigate
  • 400 g oxfilé, strimlad
  • 25 g smör
  • 2 krm salt
  • 1 zucchini
  • 100 g valnötter
  • 3 dl grädde
  • 2 tomater, delade i 2-3 centimeter stora bitar

Garnityr:

  • 25 g valnötter
  • 70 g parmesan, riven

Gör så här:

  1. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar.
  2. Bryn smöret, stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter.
  3. Salta och sänk värmen.
  4. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
  5. Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan.
  6. Stek tills zucchinin fått färg.
  7. Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter.
  8. Lägg i tomaterna i såsen, blanda ihop.
  9. Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter.
  10. Servera!

Receptbidrag:

  • Barilla
Etiketter: , ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän