En paj som är enkel att göra och så god.
Ingredienser:
- 3 päron
- 2 stora äpplen
- 3 dl fiberhavregryn
- 100g flagad mandel
- 100g mörk choklad med 70 % kakaohalt
- 10-12 msk lönnsirap
Vaniljkesella:
- 500 g lätt Kesella
- 2 tsk vaniljpulver
- 4 tsk florsocker
Gör så här:
- Skala och klyfta päron och äpplen i tunna klyftor och lägg i botten av en pajform.
- Starta ugnen på 200 grader.
- Grov hacka den mörka chokladen.
- Rör i hop havregryn, flagad mandel, hackad mörk choklad och lönnsirap i en skål med en gaffel.
- Fördela blandningen över frukten och sätt in i ugnen 15-20 minuter.
- Blanda alla ingredienser till vaniljkesellan.
- Servera en klick kesella till pajen.
Nytt recept ute: Äpple och päronpaj med härlig knaprigt täck med choklad bitar i. Serveras med en klicka vaniljkesella http://ow.ly/1e3sC
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
RT @ninasmat: Nytt recept ute: Äpple och päronpaj med härlig knaprigt täck med choklad bitar i. Serveras med en klick.. http://ow.ly/1e3sC
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
@ninasmat gör paj på äpple och päron; http://www.ninasmat.se/recept/apple-och-paronpaj-med-ett-harligt-tacke/ #fika #svpt
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter