Frittata di pasta con gli zoccoli
Ingredienser:
- 400 g Barilla Spaghetti
- 400 g pancetta eller rökt sidfläsk skuret i bitar 2×1 cm stora bitar
- 1 msk olivolja
- ¼ zucchini skuren i halvcentimeter tjocka halvmånar
- 6 ägg
- Svartpeppar
- Salt
Garnityr:
- 100 g ruccola
Gör så här:
- Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
- Stek pancettan i lite olivolja tills den får fin stekyta och blir knaprig, cirka 7 minuter.
- Lägg upp på hushållspapper och låt rinna av.
- Stek zucchini i fettet som är kvar i pannan, peppra.
- Vispa äggen med svartpeppar.
- Lägg ner spaghetti och pancetta med zucchinin i stekpannan.
- Häll på äggen och salta. Se till att frittatan inte fastnar i stekpannan.
- När undersidan fått färg och ägget stelnat, lägg en stor tallrik som lock och vänd upp frittatan på tallriken.
- Häll ner frittatan i stekpannan igen, nu på andra sidan.
- Stek även den sidan gyllenbrun.
- Toppa med ruccola och servera med en enkel sallad.
Receptbidrag:
- Barilla
Veckans pasta recept: Frittata med pasta och pancetta. tillagas i tv4 förkväll tisdag http://bit.ly/c6O71d #recept #pasta
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Veckans pasta recept: Frittata med pasta och pancetta. tillagas i tv4 förkväll tisdag http://bit.ly/c6O71d #recept #pasta
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Veckans pasta recept: Frittata med pasta och pancetta. tillagas i tv4 förkväll tisdag http://bit.ly/c6O71d #recept #pasta
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter