Anthon Berg Marzipan raspberry crisp

Nytt spännande marsipanbröd från Anthon Berg

Anthon Berg utökar nu sin välkända marsipanserie med en modern smak av Norden; Hallon. Basen är den klassiska Anthon Berg marsipanen, täckt med ett extra tjockt lager av mörk fyllig premiumchoklad och bitar av hallon. En kvalitetsprodukt tillverkad från grunden.

Under den silverglänsande förpackningen döljer sig en chokladbit som väcker dina sinnen. Du möts av den ljuvliga doften av choklad med en bärig ton av hallon. När produkten så förs till munnen, uppstår en fin balans mellan den rika chokladen, de friska hallonbitarna och den söta marsipanen. Marsipanbröd Hallon skapar en stund av lyx, det klassiska marsipanhjärtat är täckt av mörk premiumchoklad och gnistrande bitar av hallon. De små hallonbitarna ger en krispig och modern känsla till marsipantexturen.

Anthon Berg är den enda chokladtillverkaren i Nordeuropa som tillverkar chokladen från grunden. Det innebär att företaget kan producera den perfekta balansen i chokladmassan som kompletterar den nya bäriga smaktwisten.

Marsipanbröd Hallon är ett spännande nordiskt alternativ till de mer klassiska marsipansmakerna; orginal, nougat och cognac.

Ca pris för Marsipanbröd Hallon: ca 10kr/33g

Jag gillar marsipan jätte mycket. Så för en gångs skull är det bara jag David som testar denna. Nina gillar inte det, men mer till mg.

Smaktestet:
Doftar av marsipan, svag hallon och choklad.
Med första tuggan, tuggar jag igenom choklad mandel crispet in till marsipanen och hallon bitarna. Bra balanserat med hallon som gör det sött och syrligt. Smaklökarna får arbeta för fullt och jag njuter av varenda tugga.

Eftersmaken är god och hallon finns kvar en stund.

Betyg:
5/5

Testat av David / NinasmatPusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän