Arla Köket Lätt crème fraiche parmesan vitlök och Arla Smör & rapsolja

Lyxigt lättlagad mat med smak av parmesan, vitlök och oliv

Lagom till sommaren kommer härliga nyheter för alla som älskar god och lättlagad mat.

Nu presenterar Arla Köket® Lätt crème fraiche parmesan & vitlök, god att äta som den är till kyckling eller en köttbit, men även perfekt att använda i läckra pastasåser. Samtidigt relanseras Arla® Smör- & rapsolja, i varianterna Original och Oliv. Dess goda smak gör att den inte bara är perfekt då man steker, utan även med fördel kan användas till grillsåser och dressingar.

Smaksatt lätt crème fraiche från Arla har blivit mycket uppskattat av det svenska folket som älskar enkelheten och de många variationsmöjligheterna som dessa produkter ger. Arla Köket® Lätt crème fraiche parmesan & vitlök har en fantastiskt god och lyxig smak. Den innehåller äkta parmesan med en välbalanserad ton av vitlök. Smaken är fyllig trots att det är en lätt crème fraiche, vilket gör att den passar lika bra till vardags som till fest.

Den nya produkten är lika god att använda i varma maträtter, som kall till en köttbit eller grillad kyckling. Produkten passar också utmärkt att använda som bas då du gör din egen ceasarsallad.

Arla Köket® erbjuder sedan tidigare ett antal varianter av smaksatta lätt crème fraiche; paprika/chili,

franska örter samt tomat/basilika.

Arla® Smör- & rapsolja Original och Oliv

Lagom till sommarsäsongen relanseras Arla® Smör- rapsolja i varianterna Original och Oliv. Arla® Smör- rapsolja har funnits på marknaden sedan 2003, men relanseras nu och produceras enligt ett nytt recept där man bland annat tagit bort konserveringsmedlet.

Innehållet är nu ännu mer naturligt men smaken är lika god som tidigare. Arla® Smör- rapsolja är mycket enkel och bekväm att använda för att steka och smörja formar, men kan också användas till dressingar eller medelhavsinspirerad mat som foccacia eller vitlöksbröd.

?Arla® Smör- & rapsolja har en tydlig smörsmak och är enkel och bekväm att använda då man steker.
Men den kan också med fördel användas som dressing i en potatissallad eller i en god grillsås att pensla

Båda produkterna kommer till butik i början av sommaren. Arla Köket® Lätt crème fraiche parmesan vitlök kostar ca 14 kr och Arla® Smör- & rapsolja Original och Oliv kostar ca 22 kr.
Vi fick prov att testa:

Arla Köket® Lätt crème fraiche parmesan & vitlök. Rätt syrlig. Både parmesan & vitlök smakerna kommer fram. Retar smaklökarna på ett bra vis och blandas i gommen bra. God eftersmak.

Betyg:
4/5

Testat av Ninasmat Smakjägare Nina & DavidPusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän