Barilla Cornetti Rigati hälsosam pasta

Barilla Cornetti Rigati hälsosam pasta

 Barilla Cornetti Rigati hälsosam pasta

Lanserar hälsosam pasta för hela familjen
Allt fler konsumenter bryr sig om vad de äter, samtidigt har många svårt att hitta tiden till att laga god och nyttig mat.

Barilla lanserar nu Cornetti Rigati, en kort fullkornspasta med formen av ett rör – en form som är mycket uppskattad bland svenska familjer.
Cornetti Rigati har en kort koktid, 5 minuter, och är perfekt för den aktiva familjen som vill ha smakfull, modern och nyttig vardagsmiddag.

Den hälsosamma trenden är här för att stanna och med den har även ett intresse för nyttiga och rena produkter vuxit fram hos det svenska folket. Många vill dock inte ge upp för mycket av sin dyrbara tid i köket och vill gärna använda produkter som kan ersätta de mindre hälsosamma, fast med bibehållen smak och upplevelse.

Cornetti Rigati, som på italienska betyder ”små randiga horn” har formen av ett litet böjt rör med räfflor på utsidan vilket gör att den passar lika utmärkt att servera både till en smakrik tomatsås eller en fyllig pastagratäng som till hemlagade köttbullar eller stekt falukorv.
Fullkornspasta med fibrer

Italienska Barilla har tillverkat högkvalitativ pasta sedan 1877, med diverse former och användningsområden, och är idag världens mest sålda pasta.Barilla Integrali är en äkta italiensk pasta med 100 % fullkorn och samtidigt unik: hela durumvetet malls enligt en patentsökt unik metod.
Det gör att pastan får den smak och blir så ”al dente” som motsvarar de höga krav som ställs i Italien. Detta ger en pasta med en härligt god smak, full av nyttiga fibrer, vitaminer och mineraler från durumvetekornet.

Barilla Integrali består sedan tidigare av Fusilli, Farfalle, Spaghetti och Pennette Rigate och
kompletteras nu med Cornetti Rigati. Cornetti Rigati.

Cirkapris är 11,90 – 14,50 kr.Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän