Ingredienser:
- 1 msk färsk dragon
- 2 tsk olja eller margarin
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk vetemjöl
- 4 dl mellangrädde
- 2 msk fransk senap
- 2 gula lökar
- 2 rödlökar
- 1 purjolök
- 400 g blandfärs
- 1 dl (Bengal Hot) Mango Chutney
- 1 dl finhackad gräslök
- 1 krm cayennepeppar
- 1 ägg
- svartpeppar
- salt
Gör så här:
- Hacka dragonen och fräs den i en kastrull tillsammans med pressad vitlök.
- Tillsätt mjöl, mellangrädde, senap, salt och peppar.
- Rör om och låt puttra tills det tjocknar.
- Strimla all lök och bryn i en stekpanna ca 5-10 minuter.
- Blanda färs, Mango Chutney och gräslök i en skål.
- Tillsätt cayennepeppar, ägg och salt.
- Blanda med en trägaffel.
- Gör 4 biffar.
- Stek eller grilla ca 3-4 minuter per sida.
- Servera biffarna med den stekta löken och dragon såsen.
- Garnera gärna med några gräslöksstrån.
Lämna ett svar