Bols Cocktail likörer Sour Apple, Banana och Blue Curacao

Bols Cocktail Pack gör barskåpet till en cocktailbar

Hat-trick för hemmabaren

Nu lanserar Bols Likörer ett nytt koncept på Systembolaget, ett cocktailpack med tre likörer i mindre flaskor i smakerna Sour Apple, Banana och Blue Curacao.

Med Bols Cocktail Pack  kan alla enkelt skapa oändliga variationer av drinkar och cocktails.
Lanseras 24 mars 2010.

För att vidga vyerna för den entusiastiske hemmabartendern har Lucas Bols tagit fram en förpackning med de tre bästsäljande likörerna i sitt sortiment. Bols Cocktail Pack innehåller Bols Banana, Bols Blue Curacao och Bols Sour Apple, som är ny för den svenska marknaden.

Likörerna kommer i mindre, praktiska förpackningar om 200 ml vardera och kan varieras i oändligt antal drinkrecept.

– Det är kul att nu kunna erbjuda alla spirande bartendrar i hemmen möjligheten att enkelt variera sina drinkar och cocktails, och samtidigt introducera smaken Sour Apple som är väldigt populär i andra länder.

Vi ser en ökad trend att beställa cocktails på krogen, och nu blir det lättare att även briljera med en schyst cocktail hemma, säger Marcus Brand, Brand Manager för Bols på Maxxium Sweden.

Likörer med anor Bols är världens äldsta destilleri. Det etablerades i Amsterdam 1575 och är det äldsta holländska företag som fortfarande är aktivt. Holland, och i synnerhet Amsterdam, var vid denna tidpunkt centrum för handeln med stora delar av världen och holländska sjömän tog med sig kryddor och frukter hem från exotiska platser som Lucas Bols sedan använde sig av för att utveckla sina likörer.

Vissa av likörerna från den tiden produceras än i dag, däribland Blue Curacao.

Tre flaskor – tre typer av drinkar

Lanseras på Systembolagets ordinarie sortiment den 24 mars 2010, 3 x 200 ml, pris: 149 kronor.

Tanken med Bols Cocktail Pack är att alla med enkla medel och relativt få ingredienser ska kunna skapa välsmakande drinkar i hemmet.
På baksidan av förpackningen finns recept på tre drinkar för att inspirera till hur likörerna kan användas.

Klicka länkarna nedan för att få recepten med bildenPusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän