Bresaolastrutar med pestokräm


Bild 1 motsvarar detta receptet
Ingredienser:

Pestokräm:

  • 200 g färskost, t. ex Philadelphia
  • 1 msk Barilla Pesto alla Genovese
  • 3 körsbärstomater, finhackade

Strutar:

  • 70 g bresaola (tunt skivat, lufttorkat oxkött)

Gör så här:

Pestokräm:

  1. Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater).
  2. Fyll en spritspåse med krämen.
  3. Har du ingen spritspåse kan du använda två skedar.

Strutar:

  1. Lägg ut bresaolaskivorna separat.
  2. Spritsa ut cirka 1 msk pestokräm på varje skiva och rulla ihop köttet till strutar, alt rulla ihop köttet först och fyll på med krämen.

Receptbidrag:

  • Barilla
Etiketter:


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän