Idag är det äntligen dags för oss att inviga vår Crock-Pot som vi har den stora äran att testa.
Allt startade i USA i augusti 1970 med en enkel böngryta.
Grytan var av laserad lera, omsluten av ett stålhölje samt hade aluminiumlock.
För att göra den så allsidig som möjligt skapades en stor mängd praktiska och enkla recept.
Därefter designades grytan om, det yttre höljet fick handtag.
Själva varumärket Crock-Pot uppstod genom att man förenade materialet med den grytliknande formen.
Sedan 1971 har Crock-Pot revolutionerat matlagningen för miljontals amerikanska familjer.
Långsam (ca 6-8 timmar är en vanlig tillagningstid) elektrisk tillagning i stengods kombinerar helt nya och gamla matlagningsprinciper för att skapa enastående smak, högt näringsvärde och utmärkt ekonomi.
En Crock-Pot slow cooker värmer inte maten från botten. Istället omsluter värmen maten, vilket ger en mycket varsam tillagning. Ingenting fastnar i botten av grytan och de naturliga safterna och näringsämnena kokar inte bort.
Lägg i ingredienserna, starta Crock-Pot och du kan göra vad du vill.
Finns i tre olika storlekar: 3,5 liter, 4,7 liter och den stora på 5,7 liter
Idag har vi testat att laga en benfri kotlett i vår Crock-Pot.
Lämna ett svar