Lördag kväll o vi sitter och njuter av en ostbricka som David köpte när han var o handla.
Falbygdens dessert ostbricka. Riktigt gott!
Detta är en ostbricka för den som vill njuta av många smaker.
Ninasmat smakjägare testar:
Fransk Brie:
En klassisker, mild men krämigt len och smakrik.
Ingredienser:
Pastöriserad komjölk, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym, mögelkultur och salt
Bergader Blu Rich & Creamy :
Krämig konsistens med en mild kryddad smak.
Ingredienser:
Pastöriserad komjölk, syrningskultur, salt, vegetabiliskt ystenzym, kalciumklorid och mögelkultur.
Bavaria Blu:
Extra krämig med tydlig blåmögelmarmorering.
Ingredienser:
Pastöriserad komjölk, salt, mjölksyrakultur, löpe, kalciumklorid och mognadskultur.
Taleggio:
En mjuk italiensk ost med kittyta.
En mjuk ost med lite beska och lång eftersmak.
Ingredienser:
Komjölk, salt och löpe.
Gruyère Reserve:
Stor favoriten här hemma!
Smakrik, extra lagrade hårdosten från Schweiz
Smaken är trevligt stark och mild på samma gång, en av de smakrikaste milda hårdostarna som vi smakat.
Ingredienser:
Opastöriserad komjölk, löpe, bakteriekultur och salt.
Betyg:
5/5
Kommentar:
Det är mycket svårt att sluta äta. Så gott
Testat av Ninasmat Nina, David och Lhadi
Lämna ett svar