Fina fisken

Ingredienser:

  • 400 g fiskfilé av valfri sort
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk citronpeppar
  • 2 skivor vitt bröd
  • rivet skal av citron
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 msk hackad gräslök
  • 2 dl riven ost
  • 1 – 2 msk smör eller margarin

Gör så här:

  1. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form.
  2. Salta och peppra.
  3. Mixa i matberedare vitt bröd till smul.
  4. Blanda med rivet citronskal, persilja, gräslök och riven ost.
  5. Fördela blandningen över fisken.
  6. Klicka på smör eller margarin.
  7. Gratinera fisken 15–20 minuter i ugnen i 225 grader.
  8. Servera med potatismos, citronklyftor och sallad.
Etiketter:


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän