Har man potatismos över, så är denna rätten perfekt
Ingredienser:
- 4 st torsk filéer
- 2.5 dl matlagningsgrädde
- 1-2 krm salt
- 1-2 krm vitpeppar
- 1 msk. fisk Smögen kryddmix* kryddan finns att köpa på www.aromia.se
- 2 msk. Vetemjöl
- (½ dl riven ost)
- Potatismos till 4 portioner
Gör så här:
- Häll grädden i en kastrull.
- Vispa ner salt, peppar och krydda under uppvärmning (koka ej).
- Strö i vetemjöl.
- Vispa tills såsen har fått lagom konsistens.
- Lägg fisken i en ugnsfast form.
- Häll över såsen.
- Lägg potatismos runt formens kant.
- Strö eventuellt riven ost över.
- Låt stå i ugnen 20-30min i 220 grader.
Receptbidrag:
- Aromia.se
Lämna ett svar