Fusilli med broccolisås kyckling och bacon

Ingredienser:

Fusilli med broccolisås kyckling och bacon

  • 400 g Barilla Fusilli
  • 1 broccolihuvud
  • 50 g bacon
  • 2 st grillade kycklinglår
  • 150 g Barilla Pesto alla Genovese
  • 2 st kvistar färsk basilika
  • salt
  • peppar

Gör så här:

  1. Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull.
  2. Strimla bacon under tiden och stek det knaprigt.
  3. Ta upp bitarna och låt dem vila på en bit hushållspapper.
  4. Ta bort köttet från kycklinglåren och skär det i mindre bitar.
  5. Ta upp broccolin när den blivit mjuk, skär bort stjälken och spara några buketter till garnering.
  6. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare, smaka av med salt, peppar och basilika.
  7. Koka Fusillin enligt anvisningarna på paketet och blanda pastan med den mixade såsen.
  8. Toppa med kycklingbitarna, bacon och några broccolibuketter.


Receptbidrag och bild

  • Barilla
Etiketter: , ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän