Högrev i Crock-Pot

Så mört och smakrikt kött, smälter i munnen

Ingredienser:

  • 900 g högrev
  • 2 st gula lökar
  • 3 st stora morötter
  • salt
  • peppar
  • chilli flakes

 

Gör så här:

  1. Bryn köttet på båda sidor i matfettet, krydda med salt, peppar och chilli flakes.
  2. Skala o skiva lök och morötter, lägg ner detta i grytan.
  3. Placera köttet i grytan på morötterna och löken.
  4. Sätt på locket och starta din Crock-Pot på inställning hög (II) och ställ in tiden på 2 timmar, sen sänker du till låg (I) för att där låta köttet gå i 5 timmar.
  5. När det är klart, låt köttet vila en stund.

Serveringstips:
Vi hade blomkålsmos till, men man kan ju såklart ha potatismos om man vill.

Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän