Ingredienser:
- 1 liter havregryn
- 2,5 dl valfria flingor, kan också bytas ut mot havregryn
- 2,5 dl bran flakes
- 2,5 dl solrosfrön
- 1 1/4 dl pumpafrön
- 2,5 dl mandelspån
- 2,5 dl riven kokos
- 2 msk sesamfrön
- 1 1/4 dl Olivado Avokadoolja
- 0,5 dl honung
- 2,5 dl torkad frukt
Gör så här:
- Blanda alla torra ingredienser i en stor skål.
- Värm avokadoolja och honung på låg värme i en panna och häll sedan över de torra ingredienserna.
- Rör om ordenligt och sprid ut på en stor bakplåt.
- Bakas i ugnen på 150° i ca 30 minuter, rör om då och då, tills den fått en gyllenbrun färg.
- Låt svalna och rör i den torkade frukten.
- Förvaras i ett lufttätt kärl.
- Receptbidrag:
Olivado Avokadoolja
RT @ninasmat: Nytt på sidan:: Honungsbakad müsli #frukost Med många fröer
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter