johnnys dressingar

Framgångssagan med Johnny’s fortsätter och nu är det dags att välkomna en ny medlem i familjen Johnny’s. Låt oss presentera…

…JOHNNY’S HAMBURGERBEARNAISE

Druvan lanserade under våre Johnny’s Hamburgerbearnaise 260 gram. Den omåttligt populära såssmaken bearnaise omsätter idag 175 mkr i svensk dagligvaruhandel1 och det är bara att konstatera att bearnaisesåsen är en sås som uppskattas av många svenska hushåll.

Druvan har valt att ta den ett steg vidare och lanserar därför en hamburgerbearnaise. Smaken faller sig naturligt på hamburgaren och höjer den totala smakupplevelsen. Johnny’s hamburgerbearnaise har ett brett användningsområde. Gott till den klassiska hamburgaren, en smarrig sandwich eller den perfekta skinkmackan!

– Vi har fokus på att höja våra kunders smakupplevelser genom att lansera en ny produkt med ursprung i den populära såsen bearnaise. Genom att lansera hamburgerbearnaise i tubform gör vi även produkten lätthanterlig för våra konsumenter. Den är perfekt att ta med sig till sommarens grillpartyn, säger Martin Tregert, produktchef på Druvan.

Rekommenderat konsumentpris är 19,90 kr

Vi fick lite prover att testa

Bearnaise:

Mycket smak av majonäs. Annars god smak. Smakar gurkan.

Hamburgare:

Smakar lite som johnnys sötstarka senap. Mycket god smak. Lite söt men ej för söt.

Ketchup:

God smak av tomat ej så söt som vanliga ketchupar.

Samma betyg på alla

3/5

Smaktestat av Nina, Katja, Cribbe och David

Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän