Involtini al pesto
Ingredienser:
- 800 g kalvinnanlår i skivor à 100 g
- 2 msk Barilla Pesto alla Genovese
- 8 skivor Prosciutto di Parma
- 4 msk vetemjöl
- 4 msk smör
- 3 msk mörk kalvfond
- 3 dl torrt vitt vin
Gör så här:
- Banka ut kalvskivorna till dubbel storlek.
- Ta en skiva kalvkött och bre på pesto i ett tunt lager.
- Lägg en skiva prosciutto över.
- Rulla ihop löst till små paket.
- Stick in ett grillspett av trä eller tandpetare så att paketen håller ihop.
- Häll vetemjölet på en tallrik och doppa kalvpaketen i mjöl på båda sidor.
- Värm en stekpanna, smält smöret i pannan.
- Stek knytena i 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
- Häll ner kalvfonden i den stekpanna du använt till köttet och tillsätt det vita vinet.
- Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.
Serveringstips:
- Servera med en parmesangratinerad potatispuré eller en enkel ruccolasallad med olivolja och grova bitar av parmesan
Receptbidrag:
- Barilla
RT @ninasmat: Nytt på sidan:: Kalvrullader med pesto och parmaskinka #recept #middag
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter