Ingredienser:
- 400 g Barilla Tagliatelle
- 150 g rökt sidfläsk
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st schalottenlök
- 200 g kantareller, rensade
- 0,5 dl vitt vin
- 2 dl grädde ( laktosfri)
- salt
- peppar
- persilja, hackad
Gör så här:
- Koka upp rikligt med saltat vatten och koka Tagliatellen enligt instruktionerna på paketet.
- Hetta upp en stor panna under tiden, tärna fläsket och bryn på medelhög värme tills det är knaprigt.
- Hacka vitlök och schalottenlök och låt fräsa med i någon minut.
- Lägg i kantareller och stek några minuter.
- Slå på vinet, låt det koka upp och häll sedan i grädde.
- Reducera ner såsen lite och smaka av med salt och peppar.
- Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt hackad persilja och servera direkt.
Receptbidrag och bild
- Barilla
Lämna ett svar