Kelda lanserar Four Cheeses och Mediterranean Tomat

Kelda utökar sortimentet

Kelda lanserar Four Cheeses och Mediterranean Tomat

Svenska konsumenter ägnar mindre och mindre tid åt matlagning samtidigt som de vill äta god och inspirerande mat. Därför lanserar Kelda Four Cheeses, en smakrik ostsås med ädelostkaraktär och Mediterranean Tomato, en kryddig tomatsoppa med små bitar av grillade grönsaker.
Mediterranean Tomato är en del av konceptet Bits n’ pieces som lanserades förra hösten, vilket är produkter med små bitar av råvaror i för en matigare upplevelse. Konceptet blev uppskattat och har lett till att efterfrågan av soppor med råvaror i har ökat.

God och nyttig middag
Kelda har ett brett utbud av soppor och såser med smaker hämtade från världens alla hörn. Med Kelda i köket är det lätt att inspireras och med samtliga produkter kan man lätt få en god och nyttig middag. I samband med produktlanseringarna till hösten utökar Kelda storleken av 750 ml förpackningarna till 1 liters förpackningar. Keldas 1 liters förpackningar finns i höst i smakerna Fabolous Fish, Spicy Thai, Tender Tomato samt Amazing Asparagus som ersätter Chunky Mushroom, som från och med hösten endast kommer att finnas i 500 ml förpackning.

Tomatsoppa med räkor Kelda Mediterranean Tomato

Kelda Mediterranean Tomato – en smakrik och stark tomatsoppa med små bitar av grillade tomater, paprika, zucchini och aubergine. 500 ml, cirka 19 kr.
Servera den med fördel med lite räkor, lite färsk basilika och ett mustigt lantbröd.

Canneloni med spenat och skinka Kelda Four Cheeses

Kelda Four Cheeses ­– en slät, smakrik sås med blåmögelost, cheddar, parmesan och mozzarella. 400 ml, cirka 21 kr.
Använd den gärna till spenat- och skinkfyllda Canneloni och servera med en liten sallad till.Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän