En snabb chili och vitlöksmarinad med råvaror från Sicilien, ned hetta.
Ingredienser:
- Laxfilé ca 800 gram
- ½ dl Don Ninos Olivolja *från Citronodlingen
- 4 Vitlöksklyftor marinerade med chili *från Citronodlingen
- 3 msk grovmalen chili *från Citronodlingen
- 100 gram fetaost
- Svartpeppar efter smak
Gör så här:
- Sätt på ugnen på 200 grader.
- Ta fram t.e.x ett plastglas att blanda marinaden i.
- Hacka vitlöken.
- Blanda ner allt i plastglasen.
- Rör runt.
- Bred ut över laxen.
- Skär ner fetaosten i små tärningar fördela över laxen.
- I ugnen ca 30 min beroende tjocklek på laxen.
@matmorsan Här har du receptet Lax med chili och vitlöksmarinad
#fisk #starkt
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
@matmorsan Här har du receptet Lax med chili och vitlöksmarinad
#fisk #starkt
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter