Bra tips, kan även tillägga att om man använder en riktigt vass kniv när man hackar löken så slipper man få tårfyllda ögon, och när man steker lök så gör det på relativt låg värme då får den en mer sötaktig smak, om man steker den på hög värme så blir den mer stickig i smaken.
Mikael
Publicerad 8 mars, 2011 klockan 0:42
Bra tips, kan även tillägga att om man använder en riktigt vass kniv när man hackar löken så slipper man få tårfyllda ögon, och när man steker lök så gör det på relativt låg värme då får den en mer sötaktig smak, om man steker den på hög värme så blir den mer stickig i smaken.
Bra tips, kan även tillägga att om man använder en riktigt vass kniv när man hackar löken så slipper man få tårfyllda ögon, och när man steker lök så gör det på relativt låg värme då får den en mer sötaktig smak, om man steker den på hög värme så blir den mer stickig i smaken.
Bra tips, kan även tillägga att om man använder en riktigt vass kniv när man hackar löken så slipper man få tårfyllda ögon, och när man steker lök så gör det på relativt låg värme då får den en mer sötaktig smak, om man steker den på hög värme så blir den mer stickig i smaken.