Ingredienser:
- 400 g Barilla Mezze Penne Tricolore
- 2 msk smör
- 200 g champinjoner, skurna i fjärdedelar
- 400 g salsicciakorv
- 3 dl grädde
- 75 g parmesan, riven
- 1 dl torrt vitt vin
Gör så här:
- Koka upp pastavatten enligt anvisningar på paketet och lägg i pastan innan du börjar med såsen.
- Ta upp pastan 2 minuter innan koktidens slut.
- Smält smör på medelhög värme.
- Lägg i salsicciakorven, skuren i bitar och utan skinn.
- Bryn korven cirka 1 minut.
- Tillsätt champinjonerna, häll på vinet och låt koka i 1 minut.
- Häll i grädden och låt koka upp.
- Låt stå och sjud cirka 5 minuter på hög värme till såsen reducerats till hälften.
- Vänd ner pastan och tillsätt riven parmesan.
- Koka ihop under 2 minuter.
- Lägg upp på tallrikar och garnera med riven parmesan
Receptbidrag: Barilla
Recept lagas i tv4 program förkväll tisdagen 3/11-09
Lämna ett svar