Mezze Penne Tricolore alla Burina

Mezze Penne Tricolore alla Burina med salsiccia och svamp
Ingredienser:

  • 400 g Barilla Mezze Penne Tricolore
  • 2 msk smör
  • 200 g champinjoner, skurna i fjärdedelar
  • 400 g salsicciakorv
  • 3 dl grädde
  • 75 g parmesan, riven
  • 1 dl torrt vitt vin

Gör så här:

  1. Koka upp pastavatten enligt anvisningar på paketet och lägg i pastan innan du börjar med såsen.
  2. Ta upp pastan 2 minuter innan koktidens slut.
  3. Smält smör på medelhög värme.
  4. Lägg i salsicciakorven, skuren i bitar och utan skinn.
  5. Bryn korven cirka 1 minut.
  6. Tillsätt champinjonerna, häll på vinet och låt koka i 1 minut.
  7. Häll i grädden och låt koka upp.
  8. Låt stå och sjud cirka 5 minuter på hög värme till såsen reducerats till hälften.
  9. Vänd ner pastan och tillsätt riven parmesan.
  10. Koka ihop under 2 minuter.
  11. Lägg upp på tallrikar och garnera med riven parmesan

Receptbidrag: Barilla
Recept lagas i tv4 program förkväll tisdagen 3/11-09

Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän