Pasta Gnocchi med krabba

Pasta Gnocchi al Granchio

Ingredienser:

  • 400 g Barilla Gnocchi
  • 340 g salladskrabba i burk
  • 3 dl Barilla tomatsås all’Arrabbiata
  • 75 g gul lök, hackad
  • 1 msk bladpersilja, hackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk fiskfond
  • 2 dl vitt vin, torrt, alt. vitt matlagningsvin
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk smör

Gör så här:

  1. Smält smöret i en stekpanna.
  2. Stek löken tills den är mjuk och genomskinlig.
  3. Lägg i tomatpuré, rör ihop.
  4. Häll på tomatsås, torrt vitt vin (alt matlagningsvin).
  5. Häll på grädde, salladskrabba och fiskfond.
  6. Koka upp på medelvärme, låt puttra tills såsen blivit krämig, 7 minuter.
  7. Rör så att inte krabban fastnar i botten.
  8. Koka pastan enligt anvisningar på paketet, vänd ner gnocchin i såsen och garnera med hackad bladpersilja.

Receptbidrag:

  • Barilla
Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän