Ingredienser:
- 2 äpplen, skalade och urkärnade
- 1 hackad gul lök
- 1 skivad morot
- 2 tsk curry
- 1 msk olja
- 2 dl lätt crème fraiche
- 200g skalade räkor
- salt och peppar *kryddan finns hos aromia.se
- 8 dl kokt pasta
Gör så här:
- Koka pastan
- Tärna äpplen fint.
- Fräs dem tillsammans med lök, morot och curry i lite olja i en kastrull ca 1 minut.
- Häll i crème fraiche och låt koka upp.
- När pastan är klar så blandas den ner i såsen tillsammans med räkorna, smaka av med salt och peppar.
Severingstips:
- Servera med en enkel grönsallad.
Ja att låta tårtor få vila, goa till sig över natten, det är något det slarvas med ute i stugorna. Men toppingen får gärna vara à la minute!
Himla läckert och massor gott – när bjuder ni på denna? När ska vi komma?
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Ni är alltid välkommna. Du kan ju adressen / David
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Varm tonfisk? Tänka sig att jag aldrig lärt mig äta det… Iskall som i skolans tonfisksallad är däremot görgott!
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept