Ramlösa Smultron och Ramlösa Rabarber

Lagom till våren lanserar Ramlösa två nya smaker — Ramlösa Rabarber och Ramlösa Smultron nytillskott i Ramlösafamiljen. Den fräscht syrliga rabarberstjälken och det söta smultronet är tydliga symboler för svensk sommar och givna favoriter för många svenskar.

70 år, det är så lång tid det tar för en droppe vatten att nå Ramlösas källa. Under den tiden har vattnet renats och berikats med mineraler och salter från berggrunden vilket resulterar i ett väl balanserat mineralvatten

Ramlösa Rabarber och Ramlösa Smultron fungerar lika bra som törstsläckare i sommarvärmen som måltidsdryck. Dryckerna är smaksatta med naturliga fruktaromer och innehåller varken socker eller sötningsmedel, och kommer att säljas i 50 cl petflaskor med start v.14.

Men det finns bara plats för en smak i det ordinarie Ramlösa-sortimentet. Vilken det blir avgörs av svenska folket i tävlingen ”Smakutmaningen”.

Av vårens två smaknyheter finns det bara plats för en i det ordinarie Ramlösa-sortimentet. Vilken det blir får svenska folket vara med och påverka i tävlingen ”Ramlösa smakutmaning”. Med hjälp av Ramlösas Facebook-applikation ”Smakutmaningen” kan du göra din röst hörd i valet. När du själv har valt favoritsmak är din uppgift att få så många av dina vänner att rösta på samma smak som du själv. Den som lyckas övertyga flest vänner vinner fina priser. Applikationen nås på www.ramlosa.se eller på Facebook.

Ninasmat testar:

Ramlösa Smultron:
Doftar riktigt gott men smaken känns lite konstgjord och svag.

Betyg: 2,5/5

Ramlösa Rabarber:
Doftar sött, men hade en riktigt frisk och fräsch smak. Läskande god.

Betyg:
3,5/5

Fler som testat nyheter från Ramlösa smultron är ReceptomatenPusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän