Ingredienser:
- 400 g Barilla Rigatoni
- 2 dl Barilla Basilicosås
- 2 msk olivolja
- 2 st salsicciakorvar, färska
- 1 st gul lök
- 1 dl vitt vin
- 2 msk smör
- 10 st basilikablad
- 2 dl pecorinoost
- salt
- peppar
Gör så här:
- Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna på paketet.
- Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den medan du mosar den med en sked eller gaffel.
- Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.
- Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.
- Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp.
- Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar och servera med en bit bröd.
Receptbidrag och bild:
- Barilla
Ingredienser:
400 g Barilla Rigatoni
2 dl Barilla Basilicosås
2 msk olivolja
2 st salsicciakorvar, färska
1 st gul lök
1 dl vitt vin
2 msk smör
10 st basilikablad
2 dl pecorinoost
salt
peppar
Gör så här:
Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna
på paketet.
Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den med
Ingredienser:
400 g Barilla Rigatoni
2 dl Barilla Basilicosås
2 msk olivolja
2 st salsicciakorvar, färska
1 st gul lök
1 dl vitt vin
2 msk smör
10 st basilikablad
2 dl pecorinoost
salt
peppar
Gör så här:
Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna
på paketet.
Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den medan du mosar den med en sked eller gaffel.
Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.
Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.
Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp.
Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar och servera med en bit bröd.
Receptbidrag och bild:
Barilla
an du mosar den med en sked eller gaffel.
Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.
Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.
Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp.
Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar och servera med en bit bröd.
Receptbidrag och bild:
Barilla
Lämna ett svar