Rigatoni med salsiccia och pecorinoost

Ingredienser:

Rigatoni med salsiccia och pecorinoost

  • 400 g Barilla Rigatoni
  • 2 dl Barilla Basilicosås
  • 2 msk olivolja
  • 2 st salsicciakorvar, färska
  • 1 st gul lök
  • 1 dl vitt vin
  • 2 msk smör
  • 10 st basilikablad
  • 2 dl pecorinoost
  • salt
  • peppar

Gör så här:

  1. Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna på paketet.
  2. Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den medan du mosar den med en sked eller gaffel.
  3. Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.
  4. Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.
  5. Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp.
  6. Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar och servera med en bit bröd.

Receptbidrag och bild:

  • Barilla

Ingredienser:

400 g Barilla Rigatoni

2 dl Barilla Basilicosås

2 msk olivolja

2 st salsicciakorvar, färska

1 st gul lök

1 dl vitt vin

2 msk smör

10 st basilikablad

2 dl pecorinoost

salt

peppar

Gör så här:

Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna

på paketet.

Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den med

Ingredienser:

400 g Barilla Rigatoni

2 dl Barilla Basilicosås

2 msk olivolja

2 st salsicciakorvar, färska

1 st gul lök

1 dl vitt vin

2 msk smör

10 st basilikablad

2 dl pecorinoost

salt

peppar

Gör så här:

Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka Rigatonin enligt instruktionerna

på paketet.

Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccian och stek den medan du mosar den med en sked eller gaffel.

Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.

Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.

Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp.

Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar och servera med en bit bröd.

Receptbidrag och bild:

Barilla

an du mosar den med en sked eller gaffel.

Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.

Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.

Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp.

Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar och servera med en bit bröd.

Receptbidrag och bild:
Barilla



Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän