SB12 boost första tuggummit som förhindrar dålig andedräkt

Om du vill försäkra dig om en fräsch andedräkt inför den romantiska dejten eller det viktiga mötet är nya SB12 boost räddningen

SB12 boost första tuggummit som förhindrar dålig andedräkt

SB12 boost är ett nytt sockerfritt tuggummi med en god smak av mint som ger en direkt uppfräschande effekt som på samma gång som den motverkar uppkomsten av dålig andedräkt i flera timmar.
Den unika formulan med zink hämmar direkt dålig andedräkt vilket gör SB12 boost till arknadens första tuggummi med den egenskapen.
Det välkända munvårdande medlet SB12 är en succé och har visat sig vara den mest effektiva produkten mot dålig andedräkt.

Nu lanseras ett nyutvecklat komplement till munsköljet: SB12 boost tuggummi, den perfekta lösningen om man vill känna sig extra fräsch hela dagen eller om man har glömt skölja med SB12 munvårdande medel.

Genom att tugga SB12 boost får man en härlig frisk smak i munnen och en väldoftande andedräkt som håller i flera timmar.

Genom att ha SB12 boost nära tillhands under dagen är det enkelt att känna sig fräsch oavsett vad man ätit eller druckit.

Människan vänjer sig lätt vid sina egna dofter och det kan därför vara svårt att själv kontrollera hur man luktar i munnen.

SB12 boost passar vid alla tillfällen, till exempel efter en kryddstark lunch eller stark kopp kaffe då det kan vara nödvändigt med omedelbar uppfräschning.

Då SB12 boost även innehåller natriumfluorid och xylitol är det dessutom kariesförebyggande och motverkar hål i tänderna.

SB12 boost är den ultimata produkten för alla som har en aktiv livsstil och efterfrågar smidiga och effektiva lösningar.

SB12 boost första tuggummit som förhindrar dålig andedräkt

Så fungerar SB12 boost

SB12 boost verkar med detsamma genom att neutralisera och förhindra uppkomsten av de ämnen som ger upphov till dålig andedräkt. Tuggummit innehåller zink som både hämmar och reducerar bildningen av så kallade VSC, de svavelgaser som orsakar dålig andedräkt.
SB12 boost kan antingen fungera som ett komplement till din dagliga sköljning med SB12 munvårdande medel eller helt fristående vid behov av omedelbar uppfräschning.
SB12 boost finns tillgänglig på Apoteket från vecka 26. Ett paket kostar 59 kronor
För mer information om SB12 boost och dålig andedräkt se bifogat faktablad.

Här kommer våra testresultat.

Smak:
Vid första tuggan kommer en stark uppfräschande mintsmak, ungefär som om man just skölj munnen med ett munvårdande/uppfräschande medel.
Den första starka smaken försvinner ganska snart och smakstyrkan blir efterhand mer som ett vanligt tuggummi.

Smakbetyg:
4/5

Kommentar:
Priset på ett paket SB12 boost med 12st tuggummin är 59:-.
Visst känns tuggummit upfräschande men ett pris på nästan 5:-/ tuggummit är på tok för högt.
Det blir inget man använder varje dag utan kanske mer något man tar till någon gång när man ätit eller druckit något som ger dålig lukt/smak och behöver en snabb uppfräschning. Prisbetyg: 2/5.
Försäljning ställen för SB12 boost kommer att vara begränsade till Apotek.
SB12 boost fungerar bra som en snabb munuppfräschare men tyvärr drar det höga priset och att försäljningen är  begränsad till Apotek ned totalbetyget.

Vi ger tuggummit en 3:a av 5 i totalbetyg.

SB12 boost första tuggummit som förhindrar dålig andedräkt

Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän