Skogaholm Mjuk&Go’ – ny familjemedlem på frukostbordet
Allt färre väljer att äta sitt morgonmåltid, något som i hög grad har verkan på hur vi mår och presterar.
Skogaholm vill slå ett slag för frukosten och lanserar nu Skogaholm Mjuk&Go’, ett ljust och extra mjukt bröd i runda kakor som passar perfekt till frukosten, även när det är ont om tid. Smaktester har visat att hela familjen uppskattar brödet.
Mjuk&Go’ är bakat på ljust vete av hög kvalitet och har en mild karaktär och extra mjuk konsistens.
Brödet är bakat i runda kakor och passar perfekt på frukostbordet för hela familjen.
Vi äter frukost alltmer sällan.
Nya undersökningar visar att allt fler hoppar över frukosten, något som påverkar hur vi mår, vår koncentrationsförmåga och möjligheten att ta in ny kunskap.
Detta påverkar vuxna i arbetslivet och barn och ungdomar som går i skolan.
I familjer där de vuxna inte äter frukost är det även vanligt att barnen hoppar över frukosten, något som medfört att allt fler skolor idag måste inleda dagen med att servera frukost eller frukt till sina elever för att undervisningen skall vara verkningsfull. Samtidigt som frukostkonsumtionen går ner toppar bröd listan över vad man oftast äter till frukost.
Skogaholm jobbar aktivt för att öka frukostkonsumtionen eftersom man med en bra frukost presterar bättre och blir på gladare humör.
På tal om gladare humör så stödjer även Skogaholm organisationen Friends i arbetet mot mobbning i skolorna.
Mjuk&Go’ lanserades v. 19, 2009.
En förpackning om 600 gram, 16 bröd kostar cirka 25 kr.
Lämna ett svar