Skogaholmisar ett portionsbröd från Skogaholm

Nu lanserar man den klassiska favoriten i en ny form, Skogaholmisar, ett portionsbröd bakat med lika saftig deg som sin föregångare och med samma goda smak. Skogaholmisarnas praktiska form och uppskattade smak gör att de passar utmärkt både på frukostbordet och till årets kommande utflykter.

Den traditionella Skogaholmslimpan såg dagens ljus i början av 1930-talet och har sedan dess varit ett kärt inslag på de svenska frukostborden. Skogaholmisar är ett saftigt och mjukt portionsbröd, bakat med klassiska svenska ingredienser så som råg, vete, havre och sirap, fritt från transfetter och konserveringsmedel.

Med dess praktiska form passar brödet lika bra på frukostbordet som till alla vårens och sommarens utflykter. I varje förpackning finner man sex mjuka bröd. Eftersom förpackningen är mindre än limpans så passar den lika bra till hushåll där alla har olika brödpreferenser som till singelhushåll.

Vi har också tidigare skrivit om andra brödnyheter från Skogaholm

Mumsigt smörgåsrecept:
Den mjuka, runda smaken på Skogaholmisar passar väldigt bra till italienska pålägg av saltare karaktär, så som prosciutto, salami och bresaola. Varför inte inspireras av ett smakrikt smörgåsrecept gjort på ditt nya favoritbröd, perfekt för utflykten?
Bred bröden med cream cheese och lägg på bresaola och skivad mozzarella på underdelen. Addera krispig sallad, några skivor tomat och lite gul paprika. Lägg på överdelen, packa ner i utflyktskorgen och njut!

Skogaholmisar lanseras v. 18, 2010. En förpackning om 500 gram och 6 bröd kostar cirka 18,90 kr.

Vi har fått ett paket och testa.

Smaktestet:
Lite grövre delar. Ett gott och saftigt bröd. Men ingen testpatrull tyckte det var något extra och saknade något.

Betyg:
2,5/5

Tack till Katja & Cribbe som hjälpte oss (Nina & David/Ninasmat) med detta smaktest.

Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän