Härlig middag på några minuter med asiatiska influenser , mustigakryddor och grönsaker
- 1 påse, 375g, Hälsans Kök Bitar á la Kyckling
- 1 dl ljus soja
- 2 msk honung
- 1/2 kinakål (salladskål)
- 100g broccoli
- 1 burk minimajs
- 1 burk strimlade bambuskott
- 1 röd paprika
- 1 vitlöksklyfta
- 1/2 röd chili
- Sesamolja att steka i (går att byta ut mot annan olja)
Gör så här:
- Finhacka chili och vitlök, och strimla övriga grönsaker i lagom stora bitar.
- Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna och lägg i Bitar á la Kyckling.
- Tillsätt grönsakerna och fräs på hög värme ytterligare några minuter.
- Sänk värmen och häll över soja och honung.
- Garnera gärna med koriander och cashewnötter, och servera med nudlar eller jasminris.
Tips:
Om du använder färsk broccoli blir det bäst om du kokar den snabbt innan.
Tips 2:
En stir fry går att göra av det mesta använd säsongens grönsaker eller det du har hemma.
* Bitar á la kyckling är laktosfria men tillverkas i lokaler där andra produkter som innehåller laktos tillverkas så det kan innehålla spår av laktos.
Receptbidrag: Hälsans Kök