Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

Ingredienser:

Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

  • 400 g Barilla Tagliatelle
  • 3 msk olivolja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 300 g konserverade kronärtskockor
  • 0,5 dl persilja
  • peppar
  • parmesanost

Gör så här:

  1. Koka upp saltat vatten till pastan och koka Tagliatellen enligt instruktionerna på paketet.
  2. Hetta upp en oljad panna under tiden och stek den skivade vitlöken tills den är gyllenbrun.
  3. Dela kronärtskockorna och låt dem steka med i några minuter.
  4. Häll av vattnet från pastan och vänd ner pastan med kronärtskockorna.
  5. Tillsätt hackad persilja, nymalen svartpeppar och lite parmesanost, blanda och lägg upp.
  6. Servera med extra svartpeppar och nyriven parmesanost.

Receptbidrag och bild

  • Barilla


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän