Tastecasting Skriv om fikan, lunchen få den gratis på Tastecasting.se

Tastecasting.se – ett nytt sätt för restauranger, caféer och arrangörer att nå ut i sociala nätverk

Tastecasting.se - ett nytt sätt för restauranger, caféer och arrangörer att nå ut i sociala nätverk

Tastecasting innebär att arrangören bjuder på valfri mat, dryck, tilltugg eller evenemang till valfritt antal personer, s k castare.

Metoden har flera fördelar. Dels har arrangören möjlighet att lyfta fram det man vill vara bäst på, dels sprids budskapet snabbt.
När castaren lägger upp bilder och information om sin upplevelse i nätverken når detta många personer samtidigt.
En castare har ofta många vänner på facebook eller följeslagare på twitter. Dessutom tillhandahålls på tastecasting.se en plattform där alla, inte bara medlemmar, kan ta del av inläggen.

Genom tastecasting.se får arrangören snabbt aktuell feedback och därmed kunskap om hur de bättre kan anpassa sig till målgruppens önskemål. Att be om målgruppens feedback kan vara extra intressant inför nyöppningar eller för att prova nya menyer och erbjudanden

– Det är tydligt hur mycket folk uppskattar att rekommendera arrangörer som är värda att besöka. Vi vill samla dessa rekommendationer på ett ställe, säger Agnieszka Baltyn, en av grundarna på tastecasting.se.

Tastecasting.se riktar sig till arrangörer i hela Sverige. Att erbjuda castings till våra medlemmar är gratis, arrangören står endast för provsmakningarna.

I största möjliga mån försöker vi hitta castings som passar våra medlemmars intressen. Naturligtvis värdesätter vi medlemmar med hög aktivitet på nätet.

Vi släppte våra första castings fredagen den 25:e september och först ut är Cocovaja, Banji, Kungsholmens Choklad och Choix i Stockholm. Vem som helst kan bli castare genom att bli medlem på sajten tastecasting.se

Vilka står bakom Tastecasting.se

Therese Reuterswärd: 28 år, Stockholm och Agnieszka Baltyn: 31 år, Stockholm.

Tastecasting.se, Therese Reuterswärd och Agnieszka Baltyn

Hur tastecastar man då?
Enkelt bara att följa dessa steg.

Hur går det till?

  • Du loggar in med ditt Twitter- eller Facebookkonto. Behöver du hjälp? Klicka här
  • Följ @tastecasting_se på Twitter eller Tastecasting Sverige på Facebook, så att vi kan skicka ett direktmeddelande när du blivit anmäld.
  • Inför din tastecasting skickar vi en kod som du visar upp för arrangören. Koden har ett bästföredatum som du får reda på. Obs! Om du registrerar dig via Facebook är det viktigt att du har en sökbar profil för att vi ska kunna skicka kod.
  • Om du laddar upp bilder, twittrar, bloggar etc. om tastecasting blir vi glada om du taggar med #tcse när du berättar om din casting!

Mer information hittar du på http://tastecasting.se

HD har också skrivit om tastecasting Chokladprovning och få lunchen betaldPusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän