Vegetarisk Fajita

Med Bitar á la Kyckling, mexikanska kryddor och massor av paprika går det snabbt att göra en riktigt god fajita.

Vegetarisk Fajita
Ingredienser:

  • 1 gul lök, strimlad
  • 1 msk olja
  • 1/2 röd paprika, strimlad
  • 1/2 gul paprika, strimlad
  • 1/2 röd chili, hackad
  • 1 påse fajita kryddmix
  • 4-8 tortillabröd
  • salt och peppar

Gör så här:

  1. Stek bitarna i oljan på medelvärma ca 10 minuter.
  2. Tillsätt lök, paprika och röd chili.
  3. Stek tills löken blivit genomskinlig.
  4. Tillsätt kryddmixen och vatten enligt anvisning.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Värm brödet och lägg på paprikafräset.
  7. Rulla ihop till wraps.

Tips:
För den som inte vill äta den som wrap går det lika bra att servera med ris eller sallad.

Serveringstips:
Servera gärna med guacamole, salsa, gräddfil (välj laktosfri för laktosfritt) och sallad.

* Bitar á la kyckling är laktosfria men tillverkas i lokaler där andra produkter som innehåller laktos tillverkas så det kan innehålla spår av laktos.
Receptbidrag: Hälsans Kök

Etiketter:


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän