ZOÉGAS Dark Temptation

ZOÉGAS DARK TEMPTATION

Vi sitter här o njuter av varsin kopp kaffe.

ZOÉGAS DARK TEMPTATION En mjukt kryddig upplevelse

ZOÉGAS utökar sitt sortiment av mörkrostat bryggkaffe och lanserar Dark Temptation – ett kaffe med mycket attityd, mörkt rostat för mer smak. Förpackningen är dessutom nominerad till Svenska Designpriset 2010 för sin innovativa grafiska form.

Dark Temptation är ett mörkrostat bryggkaffe gjort på högväxande bönor från Östafrika som ger en mjuk kryddighet och fyllighet, och pärlbönor från Brasilien som bidrar med ett friskt och nötigt inslag. Blandningen ger ett mustigt kaffe med härliga toner av stjärnanis och hasselnöt.

Dark Temptation är ett perfekt val för den som vill dricka sitt kaffe med mjölk utan att göra avkall på den goda kaffesmaken. Mörkrostningen kräver kaffebönor av högre kvalitet och tar fram smakdetaljer man annars inte skulle lägga märke till. Resultatet blir ett balanserat kaffe med tydlig kaffekaraktär, perfekt för den kräsne kaffekonsumenten.

Förpackningen har fått en modern design där grafiska element spelar en avgörande roll för att framhäva kvaliteten och den unika smakupplevelsen hos kaffet. Designen, som utformats av designbyrån Idego, är nominerad till Svenska Designpriset 2010 som avgörs på Moderna Museet i Stockholm den 7 oktober.

ZOÉGAS Dark Temptation finns i butik från och med vecka 36 och kostar cirka 32:90 kronor för en förpackning om 500 gram.

Ninasmat smakjägare testar:
Den mörka rostningen höjer fram smakerna och ger ett harmoniskt kaffe med mycket kaffesmak, gott tillsammans med mjölk och utan.

Betyg:

5/5

Kommentar:
Det är faktiskt så trevligt att det hamnar överst på favoritlistan bland bryggkaffesorter.

Testat av Ninasmat David och Nina

Etiketter: , ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän