Anthon Berg Fairtrade Salmiak & Lakrits

Salmiak & Lakrits är smaksatt med små bitar av krispiga lakritskorn och avrundad med salmiakpulver.

Basen är mörk premiumchoklad som är Fairtrade certifierad. När du bryter en bit choklad, gnistrar lakritsbitarna som små svarta opaler mot den mörka fylliga chokladmassan. Väl i munnen känner du först chokladsmaken med en liten ton av salmiak innan tonerna successivt förstärks till en fyllig lakritssmak. Salmiak & Lakrits är en galen och underbar chokladsmak som skapar upplevelse och njutning. Nu behöver du inte längre välja mellan lakrits eller choklad, vi har tagit fram en kombination som ger dig njutningen av båda. Varning, för lakritsälskaren är denna choklad starkt vanebildande!

Vi hittade denna smak i affären när vi var och handlade häromdagen. Jag tänkte att denna måste jag ju handla, för den har allt jag tycker om choklad o lakrits. MUMS.

Smaktest:
När man öppnar förpackningen så luktar det choklad.
Det dröjer ett litet tag innan man får smaken av lakrits i munnen, men när chokladen smälter i munnen så kommer smaken av lakrits fram.
Detta är en solklar favorit.

Betyg:
5/5

Vår kommentar:
Kan varmt rekommendera det om du gillar inte allt för söta chokladsorter.

Fairtrade:
Fairtrade är en oberoende produktmärkning.
När du väljer Fairtrade bidrar du till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer.

Testat av Ninasmat smakjägare Nina & DavidPusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän