Edet Torky On The Wall

Nya Torky On The Wall – en smart vän på väggen

Nu lanserar Edet en ny generation hållare för Torky. Med vägghållaren Torky On The Wall är du aldrig utan hushållspapper eftersom Torkyväskan nämligen går att lyfta ur den smarta vägghållaren och ta med vart du vill – till köksbordet, altanen eller på utflykten.

Med nya Torky On The Wall tillgodoser Edet efterfrågan både på design och mångsidighet eftersom den nya hållaren är anpassad efter väskan som därmed både kan sitta i hållaren eller tas med vart man vill. Dess mjuka form smälter in i alla miljöer och tack vare att väskan finns i både olika färger och mönster kan användaren byta ut väskan helt efter eget tycke och smak.

– Design- och inredningsintresset är jättestort i Sverige och idag är vi alla måna om hur det ser ut hemma. Samtidigt vill alla ha en personlig stil och det ställer också krav på designen av vardagsföremålen som måste vara flexibla i sitt formspråk för att passa olika smaker. Det har vi tagit fasta på i utvecklingen av Torky On The Wall så att den passar i alla hem oavsett inredningsstil, säger Camilla Svensson, Brand Marketing Manager på SCA.

Torky On The Wall säljs i ett set med en komplett vägghållare, en Simon & Tomas-designad väska för papperet och monteringsanvisning. Torky On The Wall börjar säljas på Coop, ICA och CityGross från vecka 12. Priset är cirka 89 kronor.

Produkten finns även tillgänglig i Torky webbshop på torky.com

Etiketter: ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän