Grillad fisk med avokadosås


Välj en god fisk som du tycker lämpar sig bra för grillen.

Ingredienser:

  • 1 hel fisk
  • citronjuice
  • havssalt

Avokadosås:

  • 5 dl Olivado Avokadoolja
  • 2,5 dl citronjuice
  • oregano
  • havssalt
  • färskmalen peppar

Gör så här:

  1. Börja förbereda fisken cirka en timme innan grillning.
  2. Häll citronjuice över fisken och vänd runt den så att den blir fuktig, strö därefter över havssalt och ställ in i kylen.
  3. Sedan kan du börja med såsen.
  4. Vispa avokadoolja och citronjuice i en skål, tillsatt oregano, havssalt och färskmalen peppar.
  5. När det ar dags for grillning, placera fisken på en het grill och pensla på rikligt med avokadosås medan den grillas.
  6. När fisken är klar, droppa över lite av avokadosåsen på fisken och servera tillsammans med sallad eller ris.

Receptbidrag

  • Olivado Avokadoolja


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän