Italiensk kycklingpasta

Ingredienser:

Italiensk kycklingpasta

  • ca 300 g fiberpasta fusilli
  • 250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
  • 2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 6-8  Sicilianska soltorkade tomater, ca 50 g (köp hos butikcitronodlingen)
  • smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 1/2 dl mellangrädde

Gör så här:

  1. Koka pastan.
  2. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet.
  3. Skär kycklingen i små bitar.
  4. Skala och hacka vitlöken.
  5. Grovstrimla tomater och spenat.
  6. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna.
  7. Krydda med salt och peppar.
  8. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde.
  9. Låt det koka ihop några minuter.
  10. Servera såsen med pastan.


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän