Ingredienser:
- 200 g räkor
- 4 msk melonkärnor
- 2 krm havssalt
- 200 g Fontana Grilloumi, premium
- 4 tsk flytande honung
- 2 msk Fontana Olivolja Orginal
- 2 msk hackad färsk mynta
- 250 g hallon
- 1/4 honungsmelon
- 2 tsk Balsamvinäger
Gör så här:
- Rosta kärnorna i en torr stekpanna, strö över salt och häll upp på ett hushållspapper.
- Skär Grilloumin i skivor.
- Pensla en grillpanna med lite olivolja och värm den.
- Stek osten på båda sidor.
- Skär Grilloumin i centimeterstora bitar.
- Blanda honung, olivolja och mynta.
- Blanda Grilloumin och marinaden.
- Skala och skär melonen i lika stora bitar.
- Blanda Grilloumin med hallon och melon, garnera med myntakvistar, droppa över balsamvinäger och strö över de saltrostade melonkärnorna.
Nytt recept Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon Smakrik sallad med räkor. #matnytt #recept #svpt #middag
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Nytt recept Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon Smakrik sallad med räkor. #matnytt #recept #svpt #middag
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
RT @Ninasmat: Nytt recept Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon Smakrik sallad med räkor. #matnytt #recept #svpt #middag
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
RT @Ninasmat: Nytt recept Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon Smakrik sallad med räkor. #matnytt #recept #svpt #middag
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
RT @Ninasmat: Nytt recept Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon Smakrik sallad med räkor. #matnytt #recept #svpt #middag
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Tack för det bra svaret.. Jobbar själv med att sälja produterna i butik och fått frågan av kunder men har inte kunnat ge ett bra svar då olika märken har olika ingredienser och blandningar.. men det är alltså enkelt sagt procenthalten av komjökl som varierar.. i den som har komjölk och att halloumin är ursprungsskyddad som fetaosten är..
/ Eva
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Precis så har jag med förstått det. Så grilloumin är en vidareutveckling av halloumin
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Ja att låta tårtor få vila, goa till sig över natten, det är något det slarvas med ute i stugorna. Men toppingen får gärna vara à la minute!
Himla läckert och massor gott – när bjuder ni på denna? När ska vi komma?
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Ni är alltid välkommna. Du kan ju adressen / David
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon (@ninasmat) http://disq.us/hdmyz
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
“@Ninasmat: Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon (@ninasmat) http://disq.us/hdmyz” låter ju helt fantastiskt!!!!!
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
RT @Ninasmat: Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon (@ninasmat) http://disq.us/hdmyz
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter