Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon

Marinerad grilloumi med hallon och honungsmelon

Ingredienser:

  • 200 g räkor
  • 4 msk melonkärnor
  • 2 krm havssalt
  • 200 g Fontana Grilloumi, premium
  • 4 tsk flytande honung
  • 2 msk Fontana Olivolja Orginal
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 250 g hallon
  • 1/4 honungsmelon
  • 2 tsk Balsamvinäger

Gör så här:

  1. Rosta kärnorna i en torr stekpanna, strö över salt och häll upp på ett hushållspapper.
  2. Skär Grilloumin i skivor.
  3. Pensla en grillpanna med lite olivolja och värm den.
  4. Stek osten på båda sidor.
  5. Skär Grilloumin i centimeterstora bitar.
  6. Blanda honung, olivolja och mynta.
  7. Blanda Grilloumin och marinaden.
  8. Skala och skär melonen i lika stora bitar.
  9. Blanda Grilloumin med hallon och melon, garnera med myntakvistar, droppa över balsamvinäger och strö över de saltrostade melonkärnorna.


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän