Mezze Penne Tricolore med paprika och kyckling


Mezze Penne Tricolore Peperonata e Pollo

Ingredienser:

  • 400 g Barilla Mezze Penne Tricolore
  • 400 g kycklinglårfilé skuren i 4 cm stora bitar
  • ½ dl olivolja
  • 2 peperoncini, torkad och smulad
  • 1 vitlöksklyfta, fint skuren
  • ½ gul lök skuren i halvmånar
  • 1 gul paprika, urkärnad och skuren i 1,5 cm tjocka halvmånar
  • 1 grön paprika, urkärnad och skuren i 1,5 cm tjocka halvmånar
  • 1 röd paprika, urkärnad och skuren i 1,5 cm tjocka halvmånar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 2 krm salt

Gör så här:

  1. Värm olivoljan i en stekpanna och lägg i peperoncini, vitlök, kyckling och salt.
  2. Stek tills kycklingen får fin yta.
  3. Lägg i löken och stek tills den blivit genomskinlig.
  4. Lägg i paprikan.
  5. Tillsätt tomatpuré och vatten, salta.
  6. Låt stå och puttra på låg värme tills paprikan blivit mjuk.
  7. Koka pastan och blanda ihop.

Receptbidrag:

  • barilla


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän