Sedani Rigati med Pesto Rosso stekt aubergine och rostade pinjenötter

Ingredienser:

Sedani Rigati med Pesto Rosso stekt aubergine och rostade pinjenötter

  • 350 g Barilla Sedani Rigati
  • 200 g Barilla Pesto Rosso
  • 100 g auberginer
  • 25 g extra jungfru olivolja
  • 25 g pinjenötter
  • persilja hackad
  • salt

Gör så här:

  1. Skär auberginerna i små bitar, strö över en nypa salt och låt dem ligga i ett durkslag i 20 minuter.
  2. Fräs auberginerna i en teflonpanna på stark värme.
  3. Lägg de stekta auberginerna på hushållspapper för att låta vätskan rinna av.
  4. Rosta pinjenötterna hela lätt i en teflonpanna.
  5. Hacka persiljan.
  6. Koka Sedani Rigati al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med Pesto Rosso.
  7. Lägg i auberginerna och garnera med pinjenötter och hackad persilja.

Receptbidrag och bild

  • Barilla


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän