Ingredienser:
- 1 pkt torsk (400g)
- 1 purjolök
- salt och svartpeppar *finns hos aromia.se
- 1 dl mellangrädde
- 1dl lätt crème fraiche
- 3 msk chilisås
- hackad dill
- kokt potatis
Gör så här:
- Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
- Strimla purjolöken, fräs den mjuk och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
- Lägg fiskskivorna över purjon, salta och peppra.
- Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och häll detta över fisken.
- Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
- Strö över dill och servera med potatis och gärna en god sallad.
Ja att låta tårtor få vila, goa till sig över natten, det är något det slarvas med ute i stugorna. Men toppingen får gärna vara à la minute!
Himla läckert och massor gott – när bjuder ni på denna? När ska vi komma?
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Ni är alltid välkommna. Du kan ju adressen / David
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept