Tortiglioni med kyckling och paprika

Ingredienser:

Tortiglioni med kyckling och paprika

  • 350 g Barilla Tortiglioni
  • 300 g tomater
  • 200 g kycklingbröst
  • 150 g gula paprikor
  • 150 g röda paprikor
  • 60 g lök hackad
  • 3 msk extra jungfru olivolja
  • salt
  • peppar

Gör så här:

  1. Skär kycklingen i bitar och bryn dem i olja i en stekpanna.
  2. Fräs löken i olja i en annan stekpanna.
  3. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen.
  4. Skär paprikorna och tomaterna i bitar och lägg i dem.
  5. Smaksätt med salt och peppar.
  6. Koka Tortiglionin al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med paprika- och kycklingsåsen.
  7. För en krämigare sås, tillsätt 1 dl grädde när salt och peppar adderas och låt koka in.

Receptbidrag och bild:

  • Barilla


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän