Ingredienser:
- 350 g Barilla Tortiglioni
- 300 g tomater
- 200 g kycklingbröst
- 150 g gula paprikor
- 150 g röda paprikor
- 60 g lök hackad
- 3 msk extra jungfru olivolja
- salt
- peppar
Gör så här:
- Skär kycklingen i bitar och bryn dem i olja i en stekpanna.
- Fräs löken i olja i en annan stekpanna.
- När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen.
- Skär paprikorna och tomaterna i bitar och lägg i dem.
- Smaksätt med salt och peppar.
- Koka Tortiglionin al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med paprika- och kycklingsåsen.
- För en krämigare sås, tillsätt 1 dl grädde när salt och peppar adderas och låt koka in.
Receptbidrag och bild:
- Barilla
Lämna ett svar