Ugnsbakad lax med parmaskinka och mozzarella

Ugnsbakad lax med parmaskinka och mozzarella

Ugnsbakad lax med parmaskinka och mozzarella

Ingredienser:

  • 4 bitar laxfilé, 600g
  • 4 skivor Prosciutto di Parma (parmaskinka)
  • 125 g Santa Lucia Mozzarella

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg laxen en ugnsfast form, salta och peppra.
  3. Skiva upp mozzarellan och lägg skivorna på laxen och avsluta med en skiva parmaskinka på varje laxbit.
  4. In i ungen i en 15 minuter.

Serveras med:

Ugnsbakad lax med parmaskinka och mozzarella med enkel grönsallad

Ugnsbakad lax med parmaskinka och mozzarella med enkel grönsallad

Etiketter: , ,


Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän