Ingredienser:
- 1 stor aubergine
- 2 gröna paprikor
- 2 röda paprikor
- 2 gula paprikor
- 2 vitlöksklyftor
- 6 msk Olivado Avokadoolja
- salt
- svartpeppar
Gör så här:
- Skär auberginen i skivor, salta och låt dra i 30 minuter.
- Skölj sedan av noggrant.
- Rensa paprikorna och skär dem i strimlor.
- Skiva vitlöken.
- Lägg auberginen, paprikan och vitlöken i en ugnsfast form.
- Ringla över avokadoolja och smaka av med peppar.
- Värm i ugnen på 200° i 20 minuter.
- Serveras varm som en sidorätt eller kall tillsammans med yoghurt, några basilikablad och några droppar avokadoolja.
Receptbidrag
- Olivado Avokadoolja
Har sett avokadooljan i en spec butik här i Stockholm, minns inte priset nu, någon som vet? Älskar verkligen avokado så varför inte få lite extra smak genom olja? Annars är jag en storkonsument av olivolja! Dock brukar vi köpa de där stora två-liters plastflaskorna från zeta, får väl bli ändring på det nu även om jag tycker att det är praktiskt när det går åt så mycket!
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Har sett avokadooljan i en spec butik här i Stockholm, minns inte priset nu, någon som vet? Älskar verkligen avokado så varför inte få lite extra smak genom olja? Annars är jag en storkonsument av olivolja! Dock brukar vi köpa de där stora två-liters plastflaskorna från zeta, får väl bli ändring på det nu även om jag tycker att det är praktiskt när det går åt så mycket!
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Hej Åsa. Kan inte svara för Stockholm men här i Helsingborg har jag sett den bla på citygross och maxi.
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Hej Åsa. Kan inte svara för Stockholm men här i Helsingborg har jag sett den bla på citygross och maxi.
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept