Ingredienser:
- 1,5 kg färskpotatis
- 2 rödlök
- ½ dl hackad dill
- ½ dl klippt gräslök
- 4 msk kapris
Vinigrätt:
- 2 msk vitvinsvinäger
- 4 tsk dijon senap
- 1 tsk salt
- Ca 2 krm svart peppar
- 1 liten nypa socker
- 3 msk olivolja
- 3 msk Zeta Olivolja Dill
- 2 msk vatten.
Gör så här:
- Skrubba och koka potatisen i saltat vatten, känn med en kniv när dom är klara tar ca 20- 30 min.
- Skala och skiva löken.
- Blanda alla ingredienserna till vinigretten.
- Skiva den varma potatisen och lägg den i en skål, varvad med lök, dill och gräslök och kapris.
- Häll över vinigretten och lyft potatisen så att alla skivor blir fuktade av såsen.
- Låt salladen stå ca 1 tim och ta smak.
Testat Grekisk yoghurt m honung & pecannöt från @FontanaFood allt i 1 burk Perfekt syrlig & sötma #svpt #smaktest #mat
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
@matsaklart Vi hittade denna på mästerlivs i HBG ej sett den på andra. @FontanaFood får ha den i fler affärer eller hur?
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
RT @Ninasmat: Testat Grekisk yoghurt m honung & pecannöt från @FontanaFood allt i 1 burk Perfekt syrlig & sötma #svpt #smaktest #mat
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Ninasmat Recept
Fransk potatissallad: Fräsch potatissallad som är fräsch och enkel att göra men sting i.
Den här kommentaren var postat ursprungligen på Twitter