Quorn Teriyaki

Ingredienser:

Quorn Teriyaki

  • 300 g Quorn Strimlor
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk teriyakisås
  • 1 vitlöksklyfta, fint hackad
  • 1 msk ingefära, riven
  • ½ apelsin, juice och rivet skal
  • 2 msk risvinsvinäger
  • 125 g fullkornsnudlar
  • ½ röd paprika, hackad
  • 50 g svamp, hackad
  • 6 vårlökar, hackade
  • ½ citron, juice
  • 2 msk koriander, hackad

Gör så här:

  1. Marinera Quorn Strimlor i 30 minuter i en skål med olivolja, soja, vitlök, ingefära, apelsinjuice- och rivet skal samt vitvinsvinäger.
  2. Koka fullkornsnudlarna enligt anvisning på paketet.
  3. Stek paprikan i en wokpanna i cirka 2 minuter, tillsätt därefter svampen och vårlöken och stek i ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i strimlorna och marinaden och stek i cirka 6 minuter, tillsätt därefter citronjuice och koriander.
  5. Blanda slutligen i fullkornsnudlarna och låt steka i 4 minuter.

Receptbidrag och bild:

Quorn



Pusha Facebook Skriv ut Skriv ut Tipsa en vän Tipsa en vän